1 op 1 workshop

Werken met wol kan heel helend werken : het werken met zachte materialen en het prikken in de wol brengt vele mensen tot rust.

Heb je afscheid moeten nemen van iemand en wil je dit graag in wol verwerken? Zit je nog met veel verdriet en wil je dit op een creatieve manier uiting geven?

Dan begeleid ik je hierin graag. Stap voor stap help ik je bij het creëren van je eigen koesterpopje. Door te werken aan je eigen koesterkindje kan je je eigen gevoelens en emoties mee verwerken in je popje wat het een waardevol geschenk aan jezelf maakt.

Deze workshop is vooral een doe-workshop waarbij ik je begeleid bij het kiezen van kleuren, we bepalen de grootte van je koesterpopje (of koesterbaby) en maken het helemaal passend voor jou. Een workshop duurt ongeveer 2 uur.

 

Plan je graag een workshop om je eigen koesterkindje te maken? Dan kan dit door op onderstaande knop te klikken. Workshops gaan overdag door op maandag of dinsdag. Kom je graag op een ander moment? Dan kunnen we samen bekijken wanneer dit mogelijk is.

Prijs : 140€ (Je gaat naar huis met een volledig afgewerkt koesterpopje)

Wil je graag haartjes of as mee verwerken in je popje? Dat kan zeker. Meer info : 

https://koesterkracht.be/haartjes-en-as/