Hoe werk ik?

Werking

Hoe werk ik?

De meeste personen of gezinnen die ik maak zie ik nooit in levende lijve. Daarom vertrek ik vaak van foto’s die me worden toegestuurd. Om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van de mensen die ik in vilt maak, is het belangrijk dat volgende dingen duidelijk zijn :

  • De grootte van alle personen onderling
  • De kleuren die je graag verwerkt wil zien
  • Kledingstijl of favoriete outfit
  • Details die belangrijk zijn.

Sommige foto’s doen kleuren anders lijken. Daarom is het fijn om verschillende foto’s toegestuurd te krijgen.

Samen met jou ga ik op zoek naar datgene dat het beste bij jouw wensen aansluit.

De afmetingen van de popjes variëren meestal tussen de 7cm (baby’s) en 14 cm (volwassenen). Gezinnetjes plaats ik op een ronde houten schijf zodat je ze thuis een mooi plekje kan geven.

Als het werkje klaar is, stuur ik nog een foto om samen te bekijken of er nog dingen veranderd moeten worden.

Opgelet :  ik werk met schapenwol die gewassen en gekleurd is. Toch kan er nog een zachte geur aanwezig zijn die zeer in trek is bij katten. Pas daarom dus goed op als je een plekje in huis kiest voor je werkje.